Minishovel

Prins Maasdijk levert naast intern transportmiddelen ook minishovels van Pitbull. De mini shovels van Pitbull zijn van Nederlands fabricaat.

De Pitbull minishovel kenmerkt zich door zijn grote prestaties maar toch beperkte omvang. De mini-shovels van Pitbull zijn veel smaller dan de machines zoals die gebruikt worden in de grond, weg of waterbouw en zijn dus veel beter geschikt om in te zetten om werkplekken waar maar weinig ruimte beschikbaar is om bijvoorbeeld grond of stenen te verplaatsen.

Bij de aanschaf van uw eerste mini shovel heeft u direct te maken met de aanschaf van de diverse benodigde koppeldelen / aanbouwdelen.

Koppelsystemen mini shovel

Bij de aankoop van een Pitbull minishovel kunt u kiezen welk koppelsysteem u wenst. Dit geeft u een nog grotere keuze vrijheid in welke voorzetapparatuur u wenst te gebruiken.

Aanbouwdelen mini-shovel

Beschikt u reeds over een ruim assortiment aan aanbouwdelen, zoals een grondbak, puinbak, veegmachine, pelikaanbak, mestklem of palletvorken dan kan de Pitbull mini shovel worden geleverd met de koppeling die u thans ook gebruikt. Een investering in nieuwe koppeldelen is dus niet noodzakelijk.

Interesse?

Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over het kopen van een minishovel of één van onze andere producten.