Shovel

Een shovel is een grondverzetmachine. Andere gangbare namen voor deze machines waarmee bijvoorbeeld grond en stenen worden verplaatst zijn: wiellader, laadschop en kniklader.

Een shovel is uitgerust met een hefarm en aan deze hefarm kunnen steeds wisselende voorzetstukken gehangen worden. E&eaute;n shovel kan zo worden ingezet voor wisselende toepassingen.

Voorbeelden van voorzetstukken voor de shovel zijn: stenenklem, palletvorken, dichte bak, puinbak, stenenrotator of veegbezem. Door uniforme maatvoering gaat het wisselen van voorzetstukken voor de shovel snel en eenvoudig.

Land- en tuinbouw

Een Pitbull shovel kan middels de hefarm worden uitgerust met aanbouwdelen die gebruikt worden binnen de landbouw en tuinbouw, ook specifiek bij potplantkwekers en boomkwekers. De Pitbull shovel wordt hiermee in een handomdraai een maaier, frees, pallettruck of zaagsel-instrooier.

Eigenschappen

De Pitbull mini shovel is een ideale machine op terreinen met maar weinig ruimte. De Pitbull mini shovel beschikt over een ruime cabine en de bestuurder kan veilig werken en beschikt over een perfect rondom zicht op de werkomgeving.

De Pitbull mini shovel onderscheid zich van zijn concurrenten door uitstekende prestaties, de wendbaarheid, compacte vormgeving en krachtige eigenschappen.

Interesse?

Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over het kopen van een compacte shovel of één van onze andere producten.